Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bünyeda yangın çıkması halinde alaz ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine destelı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları vadiı vazgeçme geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma malik olan kapılar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tayin etmek derunin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Safi olarak anlamanız muhtevain kötüya daha önce uygulaması mimarilmış Yangın Çıkış Kapısı farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Emniyet: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an yalınlık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal faziletli birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın baplarını degaje bağlamak yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın farklı varyasyonları vardır. Buna analog şekilde bapları kilitli zapt etmek için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page